Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Google objavio Analytics 360 Suite za praćenje poslovne analitike (video)

Biznis IT 16.03.2016 18:40 0

Google je objavio novu verziju svojih Google Analytics proizvoda, dodajući nove funkcije i objedinjujući alatke koje su ranije funkcionisale odvojeno. Preduzeća i marketinški stručnjaci sada mogu da iskoriste paket kako bi pratili i odgovarali na potrebe korisnika, lakše nego ikada. Google se na ovakav potez odlučio i kao odgovor na sve veću pretnju Facebooka i njegovih alatki.

S obzirom da se radi o enterprise proizvodu, Google Analytics 360 Suite ima i premijum cenu. Paket dolazi sa šest proizvoda. Prva četiri su potpuno nova, kako ističe Google:

1. Google Audience Center 360 (beta) - platforma za upravljanje podacima koja marketarima omogućava da bolje razumeju korisnike i njihove potrebe, te da ih bolje pronađu kroz kanale, uređaje i kampanje.

2. Google Optimize 360 (beta) - proizvod za testiranje sajtova i personalizaciju proizvoda zarad donošenja boljeg korisničkog iskustva.

3. Google Data Studio 360 (beta) - proizvod za analizu podataka i vizualizaciju.

4. Google Tag Manager 360 - ovaj proizvod marketarima nudi pojednostavljenu alatku za prikupljanje podataka sa sajta, kao i moćan API za pojačavanje preciznosti podataka.

5. Google Analytics 360, rebrendirani GA Premium - služiće kao glavni proizvod za merenje i analiziranje korisničkih podataka, kao i integrisanje reklamnih proizvoda za poboljšanje efektivnosti marketinga.

6. Google Attribution 360, rebrendirani Adometry - marketari mogu da analiziraju performanse kroz sve kanale, uređaje i sisteme kako bi postigli najefektniji marketing miks.

Izvor: Venture Beat

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.