Google nudi popravku Pixel telefona istog dana

Google ima dobre vesti za one koji planiraju da kupe nove Google Pixel i Pixel XL telefone, jer će im telefoni biti popravljeni istog dana.

Veoma je loš osećaj kada telefon prestane da nam radi, bez obzira na razlog. Obično proces popravke može potrajati između nekoliko nedelja i nekoliko dana, u zavisnosti od toga koliko brzo radi servis u koji je telefon odnet na popravku. Međutim, Google ima dobre vesti za one koji planiraju da kupe nove Google Pixel i Pixel XL telefone, jer će im telefoni biti popravljeni istog dana.
Kako ovo radi? U osnovi, Google se udružio sa uBreakiFix kompanijom koja će korisnicima popravljati telefon isti dan. Naravno, ovo za sada važi samo za korisnike u Severnoj Americi, a pitanje je da li će Google biti u stanju da ponudi isti servis i u drugim zemljama.
Popravke koštaju između 130 i 150 dolara ukoliko se radi o kvaru ekrana, a 80 dolara ukoliko su problem baterija ili port za punjenje. Svakako da je uređaj moguće popraviti i jeftinije, ali ukoliko korisnici žele da im uređaj bude u ispravnom stanju istog dana, to su cene.
Unboxing Google Pixel XL telefona
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi