Google navodno ne planira Nexus tablet za ovu godinu

Izgleda da u 2015. godini, na Nexus tablet polju nećemo imati ni osveženu verziju, niti novi uređaj, prema navodima sajta Android Police.

Google Nexus 9 tablet je na tržište stigao prošle godine, a u suštini je predstavio novu proizvodnu formu za Nexus liniju tableta, koja uključuje 7-inčne i 10-inčne modele. Međutim, izgleda da u 2015. godini, na Nexus tablet polju nećemo imati ni osveženu verziju, niti novi uređaj.
Dva Nexus telefona ove godine: spremaju ih LG i HuaweiOvo su informacije koje dolaze sa sajta Android Police, koji od svojih izvora saznaje da Google nema u planu nove tablete za ovu godinu. To znače da oni koji su planirali da kupe Nexus tablet, najbolju opciju će imati u Nexus 9 modelu, koji će ostati Google-ov flagship model još godinu dana. S obzirom da su ovo samo glasine treba ih uzeti sa rezervom, a i planovi kompanije Google bi se mogli promeniti u međuvremenu. S druge strane, Android Police je prilično pouzdan kada je prognoziranje i plasiranje procurelih informacija u pitanju, tako da je moguće da su i u ovom slučaju u pravu.Test: Google (HTC) Nexus 9Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi