Google Duo preuzet pet miliona puta za samo nedelju dana

Sada je Google Duo aplikacija ostvarila još jedno dostignuće - prešla je brojku od pet miliona preuzimanja u Google Play prodavnici.

Najnovija Google aplikacija za video pozivanje, pod nazivom Duo, pojavila se početkom prošle nedelje a za svega nekoliko dana postala je najpopularnija besplatna aplikacija u Americi. Sada je aplikacija ostvarila još jedno dostignuće – prešla je brojku od pet miliona preuzimanja u Google Play prodavnici.Treba napomenuti da Play Store i dalje lista da je ukupan broj preuzimanja aplikacije između jedan i pet miliona, ali s obzirom na to da je dostignuće objavio Sundar Pičai lično, CEO kompanije Google, pretpostavka je da Google Play listing ne odražava ažurirano stanje.Duo je jednostavna 1-to-1 video aplikacija za pozivanje za Android i iOS operativne sisteme. Duo preuzima kompleksnost video poziva tako da korisnik može da bude zajedno sa svojim kontaktom u svakom trenutku. Aplikacija ima i funkciju koja nosi naziv Knock Knock i koja vam omogućava da vidite uživo video pozivaoca pre nego što odgovorite na poziv.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi