Google donosi Assistant i na iOS

Prema pouzdanim izvorima, Google planira da donese Google Assistant glasovnog asistenta na rivalski iOS operativni sistem.

Prema pouzdanim izvorima, Google planira da donese Google Assistant glasovnog asistenta na rivalski iOS operativni sistem.
Google Assistant će, kako izveštava AndroidPolice, uskoro biti pokrenut kao samostalna aplikacija. Ovakva najava bi mogla da usledi već ove nedelje na Google I/O konferenciji, ali je u ovom trenutku još uvek nejasno kakvi su tačno Google-ovi planovi.
Po objavi će Google-ov glasovni asistent biti dostupan samo u SAD, ali se očekuje objava i u drugim regionima u narednom periodu.
Aplikacija će imati mešavinu funkcionalnosti ćaskanja u stilu Google Allo verzije Asistanta i glasovno kontrolisane verzije koja se može pronaći na Androidu. Google I/O 2017 je idealan za objavu takvih vesti, a Assistant SDK je dostupan za developere još od prošlog meseca.
Google Project Treble: modularna baza je rešenje za nadogradnje Androida
Izvor: AndroidPolice

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi