Google Chromecast aplikacija sada dostupna i van Amerike

Android Central javlja da je Google Chromecast aplikacija sada dostupna za preuzimanje u većem broju zemalja. Prethodno, aplikaciju je bilo moguće preuzeti samo na teritoriji Sjedinjenih Američkig Država. Doduše, Chromcast dongle još uvek nije dostupan za internacionalno naručivanje i isporuku poštom,

Android Central javlja da je Google Chromecast aplikacija sada dostupna za preuzimanje u većem broju zemalja. Prethodno, aplikaciju je bilo moguće preuzeti samo na teritoriji Sjedinjenih Američkig Država. Doduše, Chromcast dongle još uvek nije dostupan za internacionalno naručivanje i isporuku poštom, ali se očekuje da će i ovo biti omogućeno veoma brzo. Dostupnost aplikacije je potvrđena u Velikoj Britaniji, ali i drugim zemljama. Sam Chromecast dongle košta 35 dolara u SAD, ali je aplikacija besplatna. Chromecast je lansiran u julu, a omogućava korisnicima brzo slanje videa i audio fajlova, kao i pregled Internet video/audio servisa u kućnim uslovima. Uređaj ima HDMI port za TV konekciju. Takođe se može koristiti i za striming sadržaja sa mobilnih uređaja na TV-u.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi