Gigatron: pet razloga za kupovinu telefona

Kompanija Gigatron želi da nas obavesti da postoji pet razloga zašto je kupovina mobilnog telefona u Gigatronu pravi izbor za vas.

Kompanija Gigatron želi da nas obavesti da postoji pet razloga zašto je kupovina mobilnog telefona u Gigatronu pravi izbor za vas. Pre svega tu je 24 meseca garancije i ovlašćeni servis. U slučaju kvara tu je ovlašćeni Gigatron servis koji će Vam biti na raspolaganju. Potom se ističe da uređaji bez ugovorne obaveze i skrivenih troškova. Takođe, to su otključani SIM free telefoni. Super na rate – Gigatron poručuje da vam nude kredit Super na rate. Kupujte na 20 rata, uz 0% učešća i 0% kamate. Ovaj kredit će vam biti odobren samo uz ličnu kartu. I na kraju tu su i Gigatron Bodovi – Prilikom svake kupovine u Gigatron prodavnicama i na sajtu stičete bodove. Sakupljajući bodove, možete ostvariti dodane popuste. Maksimalni popust koji možete ostvariti koristeći bodove je 50% od ukupne vrednosti kupovine. Više detalja o svemu možete saznati ovde.
Izvor: Gigatron

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi