Gigatron i Telekom: Notebookovi i tableti uz Net pakete

Gigatron i Telekom Srbija su za korisnike pripremili specijalnu ponudu, koja uključuje notebook i tablet uređaje uz Net pakete koje Telekom ima u svojoj ponudi.

Gigatron i Telekom Srbija su za korisnike pripremili specijalnu ponudu, koja uključuje notebook i tablet uređaje uz Net pakete koje Telekom ima u svojoj ponudi.  Notebookovi i tableti koji su u ponudi, uključuju modele: Acer Aspire E1 i HP 15-d051sm (notebookovi), te Toshiba Encore WT8-A-102, Samsung T110 Galaxy Tab 3 Lite 7.0 i Acer Iconia A1 (tableti). Svaki notebook i tablet je moguće kupiti na tri rate, a cena zavisi od Net paketa koji se uzima. Kompletnu ponudu, kao i specifikacije pojedinačnih uređaja koji se nude, možete pogledati ovde. Uz Svaki notebook i tablet, kupac dobija i Wi-Fi ruter za bežično povezivanje uređaja. Za sve dodatne informacije možete se prijaviti na 19818, on-line ili posetiti najbližu poslovnicu Telekoma Srbija.Izvor: Gigatron

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi