Gejmer stigao do maksimalnog nivoa u Pokemon Go

Pokemon Go je pokrenut pre nekoliko nedelja, a gejmeri su se pitali šta se dešava ukoliko neko stigne do najvećeg nivoa što je 40?

Pokemon Go je pokrenut pre nekoliko nedelja, a gejmeri su se pitali šta se dešava ukoliko neko stigne do najvećeg nivoa što je 40? Pojedini su smatrali da se dobija retki Master Ball, što je moglo da se vidi u kodu igre. Zahvaljujući gejmeru sa imenom Luka koji je stigao do maksimalnog nivoa uz pomoć bota, sada zamo šta se dešava. Luka čiji je nik _Problemz na Redditu, podelio je svoje dostignuće sa Pokemon Go zajednicom.
Nakon što je dostigao nivo 40, Luka je dobio 40 Ultraballs, 40 Max Potions, 40 Max Revives, 40 Razz Berries, četiri Incense, četiri Incubators i četiri Lure Modules. Takođe je dobio i četiri Lucky Eggs i stavke koje dupliraju iskustvene poene u narednih pola sata. Kako je stigao do najvišeg nivoa Luka nema koristi od njih, ali nam to nagoveštava da će nivo biti podignut.
Ipak, ne izgleda da će mnogi gejmeri moći legitimno da stignu do nivoa 40. Luka je koristio bot na svoju ruku, a razlog je što bi morao da dobije 50.000 poena svaki dan tokom cele godine kako bi to postigao legitimno što je neverovatno teško.
Pokemon GO je trenutno samo 10 posto finalnog proizvoda
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi