Gamestop impresioniran Project Scorpio konzolom

Poznato je još od prošle godine da Microsoft razvija Xbox konzolu kodnog imena Project Scorpio, koja bi trebalo da bude najmoćnija konzola ikada predstavljena

Poznato je još od prošle godine da Microsoft razvija Xbox konzolu kodnog imena Project Scorpio, koja bi trebalo da bude najmoćnija konzola ikada predstavljena. Očekujemo da kompanija objavi više detalja o Project Scorpio konzoli u narednim mesecima.
U najnovijem izveštaju, prodavac GameStop je poručio da je bio impresioniran onim što je Microsoft pokazao do sada od Project Scorpio konzole, naravno interno. Ovo je otkriveno tokom poslednje Gamestop-ove finansijske konferencije, na kojoj je COO Toni Bartel rekao je da će konzola biti prava gejmerska.
“Mi smo impresionirani sa Project Scorpio konzolom” poručio je Bartel. Gamestop računa na Project Scorpio u pogledu povećanja prihoda kada bude objavljena tokom praznične sezone. Kada je Bartel upitan o tome zašto polaže tolike nade u Project Scorpio konzolu, on je rekao da je “Project Scorpio veoma moćan sistem koji je zaista napravljen za 4K”, i dodao da je oni vide kao fokusiranu na gejming i veoma moćnu, pa veruje da će biti sjajnih igara za nju.
Microsoft bi trebao javnosti da objavi više detalja o Project Scropio konzoli na E3 2017 događaju u junu.
Da li Xbox One ne postiže veći uspeh zbog ekskluziva?
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi