Game Boy Advance emulator za iPhone ne zahteva jailbreak

Game Boy danas puni 25 godina i stari ljubitelji će se zapitati na koji način je najlakše danas prisetiti se pojedinih naslova.

Game Boy danas puni 25 godina i stari ljubitelji će se zapitati na koji način je najlakše danas prisetiti se pojedinih naslova. Svakako je moguće kupiti igre za Nintendo 3DS preko eShopa, a još jedna opcija jeste korišćenje emulatora, kako na računarima, tako i na mobilnim uređajima. U slučaju uređaja sa iOS sistemom potrebno je imati jailbreak kako biste instalirali emulator, ali postoji još jedna opcija za igranje Game Boy igara koja ne zahteva ovu operaciju. Programer Rajli Testut koristi jedan propust u iOS sistemu koji vam omogućava da instalirate njegovu GBA4iOS aplikaciju. Ova aplikacija je besplatna i jedino što je potrebno jeste da vratite vreme nazad i aplikaciju direktno preuzmete sa GBA4iOS sajta. Pored toga što ovaj emulator ne zahteva bilo kakve posebne zahteve, može se reći da je u pitanju jedan od najbolje urađenih emulatora generalno, obzirom da poseduje podršku za sve Game Boy platforme, a tu je i ubrzanje vremena, čuvanje pozicija, posebni skinovi, kao i sinhronizovanje snimljenih pozicija putem Dropboxa, kako bi se one pojavile na svim vašim iOS uređajima. Emulator možete preuzeti sa ove adrese.
Izvor: The Verge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi