Fotografija telefona koji pripremaju Nokia i Meizu

Nokia ne može da objavi nijedan telefon sa sopstvenim brendom sve do 2016. godine, ali će se ovaj telefon naći na tržištu pod imenom Meizu MX Supreme

Kako navode poslednji izveštaji, kompanija Nokia sarađuje sa kompanijom Meizu kako bi se vratila na tržište mobilnih telefona. Prema sporazumu sa Microsoftom, Nokia ne može da objavi nijedan telefon sa sopstvenim brendom sve do 2016. godine, ali će se ovaj telefon naći na tržištu pod imenom Meizu MX Supreme.
Za sada nemamo mnogo informacija o samom telefonu osim podele rada, po kojoj Meizu izrađuje uređaj, dok Nokia dizajnira hardver i softver. Već smo imali prilike da vidimo jednu fotografiju ovog telefona, ali ovog puta imamo bolji pogled na ceo uređaj. Kao što možete videti, ovaj telefon dizajnom podseća na MX4 Pro model, a sadrži kameru od 20,7 megapiksela. U ovom trenutku nije poznato da li će ovo biti Android ili Windows Phone telefon.
Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi