Fotografija nenajavljenog OnePlus telefona se pojavila na FCC

Pre kraja godine OnePlus će objaviti treći telefon u istoriji ove kompanije, a drugi ove godine, kako bi kompletirao OnePlus 2 portfolio

Pre kraja godine OnePlus će objaviti treći telefon u istoriji ove kompanije, a drugi ove godine, kako bi kompletirao OnePlus 2 portfolio. Novi uređaj će biti manji od OnePlus 2 telefona, a to bi mogao da bude OnePlus X ili OnePlus Mini. Podsetićemo se da je nedavno procurela lista specifikacija OnePlus Mini telefona, a sada je novi OnePlus dobio FCC sertifikat.
Ono što je neobično ovaj put je da smo dobili i sliku telefona. Broj modela novog telefona je One E1005, a možemo saznati da ima Bluetooth, Wi-Fi, GPS, FM radio, kao i 1,9 GHz procesor. Kao što možete videti na fotografiji, telefon će imati microUSB konektor a ne USB Type-C port kao što ga ima OnePlus 2. Takođe možemo videti da će imati metalni okvir i debljinu od 6,85 mm.
OnePlus: zabrljali smo sa objavom OnePlus 2 telefona
Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi