Fotografija i specifikacije Asus ZenFone Go telefona

Iako još uvek nije zvanično objavljen od strane kompanije Asus, već danas imamo prilike da vidimo fotografiju i saznamo specifikacije predstojećeg Asus ZenFone Go telefona

Iako još uvek nije zvanično objavljen od strane kompanije Asus, već danas imamo prilike da vidimo fotografiju i saznamo specifikacije predstojećeg Asus ZenFone Go telefona srednje klase. Informacije je postavio pouzdani tajvanski sajt od koga smo ranije saznali detalje o Asus ZenFone Selfie telefonu. ZenFone Go će biti predstavljen do kraja meseca, ali se cena još uvek ne zna.
Ono što trenutno možemo da saznamo o telefonu je da će se odlikovati 5-inčnim ekranom rezolucije 720 x 1280 piksela, a ispod haube se nalazi MT6582 SoC koji dolazi sa quad-core procesorom i Mali-400 MP2 GPU-om. Pored toga, telefon ima 2 GB RAM i 8 GB interne memorije kao i kameru od 8 megapiksela sa zadnje strane, a postojaće samo 3G verzija uređaja.
Computex 2015: Predstavljen Asus ZenFone Selfie sa 13MP prednjom kamerom
Izvor: Phonearena
Sve informacije vezane za Asus, možete pogledati na Asus stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi