Fotografija HTC Ocean Note telefona pokazuje sekundarni ekran

Kao što možete videti na fotografiji, telefon će najverovatnije imati sekundarni ekran sa ikonicama aplikacija

Jedna od funkcija koja je karakterisala LG V10 i LG V20 telefone je to što su dolazili sa sekundarnim ekranom na vrhu. To je jedinstvena funkcija koju bi HTC mogao da usvoji za jedan od narednih telefona. Procurela fotografija HTC Ocean Note se upravo pojavila na Weibo društvenoj mreži i otkrila nam takvu mogućnost. Kao što možete videti na fotografiji, telefon će najverovatnije imati sekundarni ekran sa ikonicama aplikacija. Pretpostavka je da je to neka vrsta prečice do aplikacija koje najčešće koristite, ili bi mogla jednostavno da bude lista aplikacija koja radi u pozadini.
Za sada nije sasvim jasno kako HTC planira da koristi ovu funkciju i kako će se ona razlikovati od one kod LG telefona pa ćemo morati da sačekamo zvanično predstavljanje. Glasine takođe govore da će HTC Ocean Note odbaciti 3.5 mm priključak za slušalice, a prema najavama HTC planira događaj za sutra, 12. januara.
HTC U Play stiže sa 5,2-inčnim ekranom i bez 3.5 mm priključka za slušalice
Izvor: AndroidPolice
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi