Fitbit najavio Charge, Charge HR i Surge narukvice

Fitbit je najavio tri fitnes narukvice koje će zameniti aktuelni Fitbit Force. U okviru tog novog asortimana se nalaze Fitbit Charge, Fitbit Charge HR i Fitbit Surge

Fitbit je najavio tri fitnes narukvice koje će zameniti aktuelni Fitbit Force. U okviru tog novog asortimana se nalaze Fitbit Charge, Fitbit Charge HR i Fitbit Surge. 
Fitbit Charge je osnovni model po ceni od 129 dolara, i prati osnovne informacije, kao sto su broj napravljenih koraka, šablone spavanja, itd. Ovaj model donosi poboljšan dizajn, i kako glase navodi, za razliku od Force modela, ne iritira kožu. Uređaj se povezuje sa smartfonom i sinhronizuje informacije preko Fitbit aplikacije, a takođe prikazuje informaciju o broju pozivaoca preko OLED ekrana. Baterija Charge uređaja može da traje 7 dana.
Fitbit Charge HR sadrži monitor za praćenje otkucaja srca , koji konstantno prati otkucaje vaseg srca. Baterija za Fitbit Charge HR može da traje 5 dana, a cena mu je 149 dolara.
Fitbit Surge se skoro može nazvati pametni satom, pošto sadrži odlike kao što su touchscreen, kontrola muzike kao i ostale funkcije upravljanja smartfonom preko narukvice. Takođe sadrži GPS senzor koji prati lokaciju i rute korisnika. Fitbit Surge ima bateriju koja traje 7 dana , i njegova cene je 249 dolara.
Izvor: GSM Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi