Facebook zatvorio na stotine Oculus Rift demo stanica

Kako navodi Business Insider, Facebook koji je vlasnik Oculus VR-a, je zatvorio 200 od 500 Oculus Rift demo stanica u SAD

Facebook je zatvorio dobar deo svojih Oculus Rift demo stanica u Best Buy prodavnicama širom SAD. Kako navodi Business Insider, Facebook koji je vlasnik Oculus VR-a, je zatvorio 200 od 500 Oculus Rift demo stanica u SAD. Portparol kompanije Facebook opisao je ovaj potez za CNET kao deo širih sezonskih promena. Oculus-ov prioritet će sada biti “velika tržišta”, poručio je ovaj predstavnik kompanije.
Business Insider kaže da je saznao od Best Buy maloprodajnog izvora da je bilo dana kada ne bi prikazali niti jedan Oculus Rift demo. U nekim pordavnicama prodaja Rift uređaja je iznosila samo nekoliko komada nedeljno tokom praznične kupovine, da bi prodaja opala dramatično nakon što je sezona prazničnog šopinga završena.
Best Buy je već najavio u novembru da je prikazao 300.000 demoa virtuelne realnosti, ali to je bilo pre praznične sezone kupovine kada se potrošnja značajno povećava.
“Mi i dalje verujemo da je najbolji način da se upoznate sa virtuelnom realnosti kroz demo uživo” poručuju iz Oculusa.
Oculus izgubio tužbu, plaća 500 miliona dolara
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi