Facebook testira video klipove umesto profilnih fotografija

Facebook testira kratke video klipove koji mogu da zamene profilne fotografije. Pojedini korisnici su dobili mogućnost da pristupe novim kontrolama popularne društvene mreže i opcijama prikaza na mobilnim uređajima.

Facebook testira kratke video klipove koji mogu da zamene profilne fotografije. Pojedini korisnici u Americi i Velikoj Britaniji su dobili mogućnost da pristupe novim kontrolama popularne društvene mreže i opcijama prikaza na mobilnim uređajima. Ovi “loop” video klipovi, koje Facebook testira, su prema navodima kompanije “očigledna evolucija profila”.
Društvena mreža takođe testira i nove opcije za standardne profilne fotografije. Korisnicima će biti omogućeno da privremeno promene fotografiju na kraći vremenski period, kako bi ona odgovarala bitnom trenutku u životu korisnika, društvu ili pomogle podržavanju nekog cilja/pokreta. Profili će dobiti i novo polje za kratku biografiju, a iznad profila se nalazi prostor koji se može prilagođavati u zavisnosti od potreba i želja korisnika.Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi