Facebook testira velike dizajnerske promene kod komentara

Prema izveštaju koji donosi BuzzFeed News, Facebook testira velike dizajnerske promene koje će biti učinjene u komentarima na sajtu.

Kada su tekstualne poruke prvi put došle, mogle su se slati kao individualne poruke što znači da ste morali ponovo otvarati stare poruke kako biste došli do konteksta konverzacije. Međutim, ovih dana poruke postaju više nalik na razgovor u pogledu dizajna. To je nešto što Facebook prepoznaje, a takođe je i jedna od stvari koje žele da menjaju kada su u pitanju komentari na sajtu.
Prema izveštaju koji donosi BuzzFeed News, Facebook testira velike dizajnerske promene koje će biti načinjene na komentarima na sajtu. Kako će to izgledati, možete videti u priloženom screenshot-u, a definitivno možemo videti da će biti nalik na razgovor.
Ovo nas više podseća na Messenger stil nego na tradicionalni raspored komentara. Portparol Facebook-a je u saopštenju potvrdio da je to nešto što testiraju, ali je još uvek nejasno da li će ove promene postati trajne i objavljene svim postojećim korisnicima.
Facebook u aprilu predstavlja…hardver?
Izvor: Buzzfeednews
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi