Facebook testira namensku Videos stranicu

Danas je Facebook najavio da će uskoro početi sa testiranjem nekoliko novih funkcija. Najvažnija među njima je nova namenska Videos sekcija.

Danas je Facebook najavio da će uskoro početi sa testiranjem nekoliko novih funkcija. Najvažnija među njima je nova namenska Videos sekcija. Pojaviće se na sajtu u Favorites odeljku levo od News Feeda, a u iOS aplikaciji, Videos ikona će zameniti Messages ikonu na dnu. Naravno, u ovoj sekciji će se pojavljivati video klipovi, video fajlovi vaših priajtelja, stranice koje pratite kao i drugi video izdavači će se pojaviti ovde, a pored toga i video klipovi koje ste sačuvali za kasnije gledanje.
Nova sekcija će biti testirana na malom broju ljudi, poručuju iz kompanije, te ne treba očekivati da je vidite odmah. Pored toga, takođe će biti testiran način da ljudi gledaju video u plutajućem ekranu uz simultani multitasking na Facebook-u, što zvuči kao način na koji je Youtube za Android funkcionisao proteklih godina.
Facebook testira Reactions, Like taster sa više emocija
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi