Facebook predstavio novu funkciju Discover People

Facebook izgleda i dalje veruje u upoznavanje potpunih stranaca, pa je prema izveštaju koji donosi TechCrunch kompanija objavila novu funkciju na mobilnoj aplikaciji

Da li je lako verovati ljudima na internetu? Koliko vas je spremno da pruži drugima lične informacije o vama, sa brojnim hakerima i ostalim zločincima na mreži? Facebook izgleda i dalje veruje u upoznavanje potpunih stranaca, pa je prema izveštaju koji donosi TechCrunch kompanija objavila novu funkciju na mobilnoj aplikaciji nazvanu Discover People.
To u osnovi uključuje da korisnici napišu nešto o sebi, i skroluju kroz listu kako bi videli da li u istom mestu postoji neko ko radi isti posao ili deli neke slične sklonosti sa vama. Pretpostavljamo da je ideja da se olakšaju poslovne veze, ali ipak veoma podseća i na sajtove za upoznavanje.
Kao što smo rekli, postoji dosta potencijalnih pretnji, pa ne možemo kriviti korisnike ako joj priđu sa oprezom. Discover People funkcija je potvrđena za iOS i Android korisnike, ali Facebook naglašava da još uvek nije stigla do kompletne korisničke baze.
Facebook želi autentičnije priče
facebook1.jpg
Izvor: Techcrunch
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi