Facebook predstavio Messenger Android Beta program testiranja

Facebook Messenger za Android je poboljšavan tokom dve godine postojanja, ali mu je i dalje potrebno mnogo rada kako bi bio na potrebnom nivou. Konkurencija na tržištu servisa za poruke je žestoka, pa tako postoje mnoge alternative Facebook Messengeru koje nude više funkcija. Zbog ovoga, Facebook je danas najavio da

Facebook Messenger za Android je poboljšavan tokom dve godine postojanja, ali mu je i dalje potrebno mnogo rada kako bi bio na potrebnom nivou. Konkurencija na tržištu servisa za poruke je žestoka, pa tako postoje mnoge alternative Facebook Messengeru koje nude više funkcija. Zbog ovoga, Facebook je danas najavio da će uskoro početi beta program testiranja za Facebook Messenger za Android. Program će početi uskoro, čim se beta testeri pridruže, što bi trebalo da se dogodi za nekoliko dana. Prema Facebooku, razlog za Facebook Messenger beta program je da se omogući Android korisnicima da imaju iskustvo novih funkcija iz prve ruke pre nego što budu puštene u javnost.  
Facebook Messenger Android Beta

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi