Facebook predstavio aplikaciju Rooms za anonimno dopisivanje

Dizajnerski tim Facebooka napravio je aplikaciju Rooms, koja želi da se razlikuje od Secret i Whisper rešenja, tako što će ponuditi grupne diskusije, a ne jednokratne postove

Facebook želi da se oproba među ne tako velikom konkurencijom koja nudi anonimno dopisivanje. Dizajnerski tim Facebooka napravio je aplikaciju Rooms, koja želi da se razlikuje od Secret i Whisper rešenja, tako što će ponuditi grupne diskusije, a ne jednokratne postove. Korisnici mogu da započnu anonimne chat sobe koje mogu biti posebno dizajnirane bojama i grafikama u pozadini, a postoji i opcija koja omogućava da samo oni pozvani mogu da pristupe sobama.
Kreatori chat soba će naravno biti i moderatori koji imaju mogućnost da pregledaju postove pre objavljivanja, banuju korisnike i postavljaju limit uzrasta učesnika. Učešće će biti anonimno, ali će korisnici morati da se registruju na ceo sistem pomoću prave email adrese. Obeležavanje neželjenih postova će biti prosleđeno Facebooku na razmatranje. Džoš Miler iz kompanije Facebook je rekao da želi da Rooms postane za chat sobe isto ono što je WordPress za sajtove.
Izvor: Apple Insider

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi