Facebook Pages, Messenger i Instagram sada imaju objedinjeni inbox za poslovne korisnike

Facebook je upravo predstavio novi jedinstveni inbox za komentare i poruke sa Pages, Facebook Messengera i Instagrama na svojoj Pages Manager mobilnoj aplikaciji

Facebook je upravo predstavio novi jedinstveni inbox za komentare i poruke sa Pages (Facebook stranica), Facebook Messengera i Instagrama na svojoj Pages Manager mobilnoj aplikaciji. Nova funkcija će omogućiti poslovnim korisnicima da odgovore svojim pratiocima preko ovih kanala na jednom mestu, čime se olakšava i korisnička podrška.
Inbox, kome se može pristupiti klikom na ikonicu poruka na dnu stranice ili Pages Managera, sadrži interfejs sa karticama za Facebook komentare, upise posetilaca, opise, poruke kao i Instagram komentare. Takođe omogućava da vidite osnovne informacije o profilu korisnika koji želi da vas kontaktira. To bi moglo da pomogne da se olakša posao korisnicima koji promovišu svoje brendove preko Facebook društvene mreže.
Mark Zakerberg upozorava da Facebook postaje arbitar istine
Izvor: TheNextWeb
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi