Facebook Live streaming funkcija dostupna za verifikovane stranice

Kompanija dodaje da se Facebook Live polako dodaje regularnim korisnicima, ali za sada nije poznat vremenski okvir u kome će funkcija biti dostupna svima.

Facebook Live, servis za live streaming popularne društvene mreže, sada je dostupan verifikovanim stranicama. Ovaj potez stiže nakon što je Facebook Live debitovao kod poznatih ličnosti i uticajnih korisnika. Među onima koji dobijaju pristup servisu, nalaze se i sportski timovi, medijske kompanije, kao i poslovanja. Facebook napominje da je live streaming uz pomoć ove funkcije i dalje limitiran samo na iOS aplikacije.Brendovi će morati da imaju verifikovanu stranicu, a nakon toga korišćenje funkcije je veoma lako. Korisnici koji žele da prenose sadržaj treba samo da otvore aplikaciju na svom iPhone uređaju, pritisnu “Publish” taster i izaberu “Live Video” opciju. Facebook sugeriše brendovima da Live streaming koriste za objave, prikazivanje sadržaja iza scene, održavanje Q&A sesija i slično. Kompanija dodaje da se Facebook Live polako dodaje regularnim korisnicima, ali za sada nije poznat vremenski okvir u kome će funkcija biti dostupna svima.Izvor: Facebook

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi