Facebook Live dostupan i za desktop

Facebook je sada počeo da objavljuje podršku i za desktop, što znači da sada svi mogu da pokrenu strimovanje iz svojih domova sa računara.

Otkako je društvena mreža uvela Facebook Live, funkcija je bila ekskluzivno dostupna za Facebook-ove mobilne aplikacije. Ovo znači da čak i ukoliko ste bili kod kuće i želeli da započnete strimovanje preko Facebook-a, morali ste da koristite telefon ili tablet za tako nešto – ali ne više. Facebook je sada počeo da objavljuje podršku i za desktop, što znači da sada svi mogu da pokrenu strimovanje iz svojih domova sa računara.
Ova funkcija je u stvari dostupna izdavačima od januara, ali je tek sada objavljena regularnim korisnicima društvene mreže. Kako biste pristupili funkciji, sve što treba da radite je da odete do odeljka u vrhu vašeg News Feed-a gde obično postavljate fotografije ili upise, i videćete funkciju Live Video. Ukoliko je još uvek ne vidite, znajte da Facebook tek sada objavljuje ovu funkciju svim korisnicima. Treba dodati da će funkcija takođe biti dostupna i za Groups, Events i Pages.
Facebook testira velike dizajnerske promene kod komentara
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi