Facebook donosi Events aplikaciju i na Android

Facebook je objavio prilično zanimljivu aplikaciju nazvanu Events u oktobru, a radi se o nekoj vrsti miksa aplikacije za sugerisanje između kalendara i "stvari koje treba uraditi".

Facebook je objavio prilično zanimljivu aplikaciju nazvanu Events u oktobru, a radi se o nekoj vrsti miksa aplikacije za sugerisanje između kalendara i “stvari koje treba uraditi”. Aplikacija je bila dostupna samo za iOS platformu, ali je sada objavljena i na Androidu. Na Facebook-u korisnici već mogu da provere događaje na koje žele da idu, ili koji se održavaju u blizini. Uz Events iz Facebook aplikacije, pruža vam se namenska platforma samo za praćenje događaja.
“Kada otvorite Events, možete brzo da saznate o događajima za koje su zainteresovani vaši prijatelji, kao i nedavno objavljene događaje od strane stranica (Pages) koje ste lajkovali” poručuju iz Facebook-a. Facebook će ovim takođe omogućiti korisnicima da provere događaje bazirano na lokaciji, vremenu i interesovanjima. Alternativno, možete koristiti ovu aplikaciju kao regularni kalendar, sa automatskom integracijom predstojećih Facebook događaja.
Facebook pokreće Live video u 360 stepeni
Izvor: TheNextWeb
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi