Evo kako izgleda Cortana za Android

Cortana će doći na Android sa osnovnim funkcijama koje su trenutno dostupne na Windows računarima i Windows Phone telefonima

Microsoft je najavio da će Cortana konačno postati dostupna za Android i iOS operativne sisteme krajem godine, pa će biti interesantno videti kako će se Microsoft takmičiti sa Siri-em u Apple-ovom dvorištu.
Cortana će doći sa gotovo istim karakteristikama na Android i iOS platformama, ali je Microsoft potvrdio da neke opcije možda neće biti dostupne zbog ograničenja koja su implementirana u ovim platformama, uključujući i mogućnost otvaranja aplikacija sa ličnim asistentom. Microsoft je potvrdio i da će biti omogućena funkcionalnost sa kojom će lični asistent moći da se pokrene glasovnom komandom.
Cortana će doći na Android sa osnovnim funkcijama koje su trenutno dostupne na Windows računarima i Windows Phone telefonima, tako da možete da podesite podsetnik i dozvolite ličnom aistentu da vas podseti kada imate nešto zakazano. Pogledajmo kako to sve izgleda.
Cortana i zvanično potvrđena za Android i iOS (video)
CortanaforAndroid2.jpg
CortanaforAndroid3.jpg
CortanaforAndroid4.jpg
CortanaforAndroid5.jpg
CortanaforAndroid6.jpg
CortanaforAndroid7.jpg
CortanaforAndroid8.jpg
CortanaforAndroid9.jpg
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi