Evo kako bi neki BlackBerry Android telefoni mogli da izgledaju

Nedavno su se mogle čuti glasine da će BlackBerry konačno usvojiti Android operativni sistem, a neku vrstu potvrde mogli smo da čujemo i od direktora ove kompanije

Nedavno su se mogle čuti glasine da će BlackBerry konačno usvojiti Android operativni sistem, a neku vrstu potvrde mogli smo da čujemo i od direktora ove kompanije. Negde u isto vreme pojavili su se izveštaji o jeftinom BlackBerry telefonu kodnog imena Prague, koji bi trebao da bude objavljen u avgustu, a pored njega se očekuje i telefon kodnog imena Venice.
Pitanje nije da li BlackBerry može da proizvede Android telefone već da li može da proizvede modele koji bi privukli pažnju. Postojale su spekulacije da BlackBerry želi da donese svoju fizičku tastaturu u Android svet, ali sudeći prema ovim fotografijama, to se (na sreću) neće dogoditi. Za sada nemamo specifikacije ovih telefona, ali nam se čini da se radi o low-end modelima, a ne onima iz najviše klase.
Blackberry dizajnira telefone bez bakterija za zdravstvene ustanove
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi