EVGA najavila dva nova napajanja u SuperNOVA seriji

Kompanija EVGA najavila je dva nova napajanja koja će nositi naziv SuperNOVA 650 GS i SuperNOVA 550 GS i koja donose snagu od 650W i 550W.

Kompanija EVGA najavila je dva nova napajanja koja će nositi naziv SuperNOVA 650 GS i SuperNOVA 550 GS. Dva nova člana EVGA SuperNOVA serije napajanja dolaze sa 80Plus Gold rejtingom efikasnosti, u potpunosti modularnim dizajnom kao i jednom +12V granom. SuperNOVA 650 GS i SuperNOVA 550GS napajanja nude efikasnost od 90 posto pod tipičnim opterećenjem, koriste vrlo kvalitetne japanske kondenzatore (Nippon Chemi-Con Solid State) kao i sve standardne vidove zaštite. Napajanja obezbeđuju 54A na modelu sa 650W kao i 45A na modelu sa 550W što ih čini spremnim za Nvidia SLI i AMD Crossfire podešavanja, uz ukupno četiri 8-pinska PCI-Express konektora za napajanje. Jedina razlika je što 650W model dolazi sa osam SATA konektora i dva PCI-Express kabla, naspram šest SATA konektora i jednim PCI-Express kablom koji dolazi sa 550W modelom. EVGA SuperNOVA 650 GS i 550 GS napajanja uskoro bi trebala da budu u prodaji, ali nije poznato po kojoj ceni.
Izvor: Fudzilla

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi