Ettv i EtHD nastavljaju da rade

Dok su mnogi torent sajtovi dolazili i nestajali tokom godina, odlazak ExtraTorrent-a znači i da nekoliko značajnih uploader-a ostaje bez doma

Kada je ExtraTorrent objavio gašenje prošle nedelje, bilo je jasno da je još jedan BitTorrent gigant nestao. Dok su mnogi torent sajtovi dolazili i nestajali tokom godina, odlazak ExtraTorrent-a znači i da nekoliko značajnih uploader-a ostaje bez doma. Međutim, i pored negativnih najava, čini se da će neke od tih grupa raditi i dalje. Nakon što je prošlo nekoliko dana od stanja šoka odlaskom poznatog torent sajta, njegovi stalni korisnici su počeli da odlaze na alternative kao što su The Pirate Bay, Torrentz2 i RARBG.
U četvrtak neposredno nakon što je sajt zatvoren, ExtraTorrent operator SaM je poručio da će grupa za distribuciju filmova ETRG nestati, ali je ostalo nade za druge. Ettv i EtHD su ostali da rade, a prema stanju koje možemo videti iz prethodnih dana, obe grupe su ostale da rade i pojavilo se na desetine svežih torenata sa njihovim potpisom prethodnih dana. Njihov nalog na The Pirate Bay je itekako aktivan.
ExtraTorrent trajno ugašen
Izvor: Torrentfreak

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi