Electronic Arts radi na igri Star Wars: The Force Awakens

Electronic Arts i Disney su napravili licencni dogovor za Star Wars univerzum za narednih deset godina, pa bi gejmeri mogli da budu spremni da vide više igara od ovih izdavača

Electronic Arts i Disney su napravili licencni dogovor za Star Wars univerzum za narednih deset godina, pa bi gejmeri mogli da budu spremni da vide više igara od ovih izdavača.
Electronic Arts je jedan od najvećih izdavača, a mnogo igara koje su objavili je došlo nakon nekog licencnog sporazuma. Nema sumnje da je Star Wars Battlefront jedna od najvećih gejming objava ove godine, a ukoliko pogledamo prve brojeve lako možemo da zaključimo da je pravi hit.
Kako u svom najnovijem izveštaju navodi Gamespot, stići će i druge igre bazirane na Star Wars Battlefront naslovu kao i neki spin-off naslovi. Tokom nedavnog intervjua Blejk Jorgensen CFO kompanije EA je potvrdio da licencni dogovor sa Disney-em ne pokriva samo prvih šest filmova koji su do sada objavljeni (Battlefront je fokusiran na originalnoj trilogiji), već takođe i predstojeći The Force Awakens i predstojeće nastavke. Jorgensen je rekao da je cilj da se igre objave na računarima, konzolama ali i mobilnim uređajima.
Novi detalji o Star Wars Battlefront igri
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi