Egzoskeleton u Call of Duty: Advanced Warfare je odgovor fanovima na zahtev za inovacijama

Egzoskeleton koji će se naći u igri Call of Duty: Advanced Warfare, verovatno je najdramatičnija promena u formuli ove franšize u njenoj istoriji

Egzoskeleton koji će se naći u igri Call of Duty: Advanced Warfare daje gejmerima niz nadljudskih osobina i verovatno je najdramatičnija promena u formuli ove franšize od kada postoji. Osnivač Sledgehammer Games razvojnog studija Majkl Kondri poručio je za Gamespot da je to zapravo odgovor fanovima koji su tražili inovacije. “Čuli smo jasno i glasno od fanova da žele promene i inovacije, da nam je potrebno nešto novo u Call of Duty serijalu” rekao je Kondri o Call of Duty: Advanced Warfare, i dodao “A promene su ponekad strašne, zar ne? Ne mogu da kažem da smo svi mislili da je to prava ideja od prvog dana, ali sam prilično siguran da danas to većina ljudi misli”. On je opisao predstojeću igru kao veliku evoluciju u serijalu, kao i da ideja egzoskeletona nije bila u potpunosti rasprostranjena u javnoj svesti 2011. godine kada su počeli razvoj. Call of Duty: Advanced Warfare stiže 4. novembra za Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 i PC, a Sledgehammer Games je potvrdio da ovog puta neće biti verzije za Wii U.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi