EA razvija akcionu igru u stilu Assassin's Creed

"Mi nikada nismo zaista radili u najvećem žanru gejminga, a to je akcioni žanr. To su igre u stilu Assassin's Creed, sa otvorenim svetom i više za jednog igrača nego multiplejer"

Nakon izjave šefa EA Studios Patrika Soderlunda prošlog meseca, da kompanija želi da se proširi i u žanr “gigantskih akcija” kao što su Grand Theft Auto i Assassin’s Creed, CFO Blejk Jorgensen je potvrdio da je rad već u toku u tom odeljenju.
Govoreći na UBS Global Technology Conference događaju u San Francisku, Jorgensen je rekao da je Džejd Rajmond veteran producent Assassin’s Creed franšize u Ubisoftu, stigao u EA kako bi pomogao kompaniji da se ubaci i u akcioni žanr.
“Mi nikada nismo zaista radili u najvećem žanru gejminga, a to je akcioni žanr. To su igre u stilu Assassin’s Creed, sa otvorenim svetom i više za jednog igrača nego multiplejer. Angažovali smo Rejmonda koji stoji iza Assassin’s Creed franšize u Ubisoftu i on će izgraditi akcioni žanr za nas kroz studio u Montrealu na kome trenutno radimo” rekao je Jorgensen. Novi studio o kome Jorgensen govori je Motive Studios, a nega će voditi Džejd Rejmond.
Objavljeni PC sistemski zahtevi za Assassin’s Creed Syndicate
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi