EA: bez novog Battlefielda u skorije vreme

Ako je postojala igra koja se kod gejmera mogla očekivati na manje ili više godišnjem nivou, onda je to svakako Battlefield franšiza kompanije Electronic Arts

Ako je postojala igra koja se kod gejmera mogla očekivati na manje ili više godišnjem nivou, onda je to svakako Battlefield franšiza kompanije Electronic Arts. Najnoviji naslov u ovoj franšizi Battlefield 1 je nedavno objavljen, ali bi gejmeri možda trebalo da je igraju duže nego ranije. Ovo govorimo pre svega jer najverovatnije neće biti novog naslova u franšizi još nekoliko godina.
Finansijski direktor kompanije EA Blejk Jorgensen govorio je na Nasdaq 35th Investor Program događaju i otkrio da će proći nekoliko godina pre nego što novi naslov bude objavljen. Deo razloga je i u tome što se želi da se gejmeri više posvete predstojećem Star Wars: Battlefront naslovu.
EA je do sada objavljivao novi Battlefield naslov svake godine, ali se to sada menja, pa se postavlja pitanje da li će ista sudbina zadesiti i Call of Duty franšizu koju donosi Activision ili će situacija biti iskorišćena na drugi način. Podsetimo da je i Ubisoft prekinuo godišnju objavu Assassin’s Creed naslova.
Watch Dogs 2 stiže, kakve su ocene kritike?
Izvor: Videogamer

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi