Dying Light je najprodavanija igra u januaru

Prodaja igara je bila veoma dobra u januaru, a vođstvo u takvoj situaciji je zauzela jedna od igara koje se smatraju AAA izdanjima za januar: Dying Light.

Prodaja igara je bila veoma dobra u januaru, a vođstvo u takvoj situaciji je zauzela jedna od igara koje se smatraju AAA izdanjima za januar: Dying Light. Lijam Kalahan iz NPD Group je napisao u svom saopštenju da je prodaja igara u januaru ove godine bila čak za 200 posto jača nego prodaja igara u istom mesecu prošle godine. Dying Light jeste bio glavno novo veliko izdanje za ovaj mesec, ali ne treba smetnuti sa uma da je u januaru objavljen i Grand Thet Auto 5 za konzole nove generacije. U prilogu možete videti spisak deset najprodavanijih naslova, a iako su platforme poređane po tome na kojoj je određena igra najprodavanija, ipak treba naglasiti da ni Sony-eve ni Microsoft-ove konzole nisu imale nadmoćnu većinu među najprodavanijim naslovima.
Dying Light — PS4, Xbox One, PC
Call of Duty: Advanced Warfare — Xbox One ,PS4, 360, PS3, PC
Grand Theft Auto V — Xbox One, PS4, 360, PS3
Minecraft — 360, PS3, Xbox One, PS4
NBA 2K15 — Xbox One, PS4, 360, PS3, PC
Super Smash Bros. — Wii U, 3DS
Far Cry 4 — PS4, Xbox One, 360, PS3, PC
Madden NFL 15 — Xbox One, PS4, 360, PS3
Destiny — Xbox One, PS4, 360, PS3
FIFA 15 — PS4, Xbox One, 360, PS3, Wii, Vita, 3DS
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi