Dropbox dodaje funkciju skeniranja dokumenata u aplikaciju

Iako je Dropbox primarno alatka za skladištenje, kompanija je najavila da će sa nadogradnjom doneti veliki broj alatki produktivnosti u aplikaciju

Kada su u pitanju aplikacije za skeniranje dokumenata, onda je poznato da postoji veliki broj njih. Naravno, uvek možete da snimite fotografiju ali ono što aplikacija za skeniranje dokumeta radi jeste to što ima tendenciju da “očisti” fotografiju da ona izgleda više kao pravilno skenirani dokument. Dobra vest je da Dropbox konačno dobija tu funkciju.
Iako je Dropbox primarno alatka za skladištenje, kompanija je najavila da će sa nadogradnjom doneti veliki broj alatki produktivnosti u aplikaciju a jedna od njih je i skeniranje dokumenata. Funkcija bi trebalo da bude prilično jednostavna a sve što korisnici treba da urade je da pokrenu funkciju u okviru aplikacije, usmere kameru na dokument koji žele da skeniraju i to je sve. Nadogradnja će takođe doneti i mogućnost kreiranja Microsoft Office dokumenata, bolje upravljanje fotografijama sa dokumenata kao i efikasniji proces deljenja sa desktopa.
Dropbox-ov Project Infinite olakšava čuvanje fajlova
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi