Dostupna Star Wars Battlefront Beta

Od 8. oktobra, kompanija DICE će omogućiti svima da isprobaju predstojeći sci-fi šuter Star Wars Battlefront preko open bete za Xbox One, PlayStation 4, and PC

Od 8. oktobra, kompanija DICE će omogućiti svima da isprobaju predstojeći sci-fi fps Star Wars Battlefront preko open bete za Xbox One, PlayStation 4, and PC. U Battlefront betu je uključena Survival misija, kao i Walker Assault i Drop Zone modovi koje može da igra čak 40 igrača. Takođe, beta igrači će moći da isprobaju Battlefront companion, preko zvaničnog vebsajta, kako bi zaradili opremu unutar same igre.
Beta će trajati do 12. oktobra, a za konzole će težiti 7 GB, dok će PC verzija imati 11 GB. Battlefront će zvanično biti objavljen 17. novembra, što je mesec dana pre nego što se Disney-ev Star Wars Episode VII: The Force Awakens film pojavi u bioskopima. EA će takođe objaviti i DLC za Battlefront koji će biti zasnovan na novom filmu.
Vlasnici Xbox One konzole će pomoću EA Access članarine moći prvi da igraju Battlefront, kako će igra preko pretplatnog programa biti dostupna pet dana ranije. Na sledećim linkovima možete preuzeti Battlefront betu za Xbox One, PS4 i PC.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi