Dostupan Incognito Mode na Google aplikacijama za iOS platformu

iOS Google aplikacije su ažurirane sa podrškom za Incognito Mode kome se može pristupiti preko 3D Touch funkcije dugim pritiskom na Google App.

Objavljena je još jedna funkcija za Google-ove proizvode koju prvo imamo priliku da vidimo na iOS operativnom sistemu. iOS Google aplikacije su ažurirane sa podrškom za Incognito Mode kome se može pristupiti preko 3D Touch funkcije dugim pritiskom na Google App. Ukoliko nemate iPhone 6S ili noviji telefon, ne brinite, i dalje možete da pristupite novoj funkciji putem menija.
Ono što čini Incognito inkorporaciju u Google aplikacije još zanimljivijom je činjenica da korisnici uređaja sa iOS platformom mogu da omoguće Touch ID za ovu funkciju. Ažuriranje takođe uključuje i neke nove ispravke stabilnosti, a Google aplikacije će vam sada omogućiti gledanje Youtube videa bez da morate da se prebacite u Youtube aplikaciju. Google App verzija 19.0 je već dostupan u iTunes i App Store za iOS uređaje.
Google testira Andromeda OS na Nexusu 9
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi