Direktor razvoja igre Mass Effect Andromeda napustio BioWare

Nakon Vinovog saopštenja, i BioWare se oglasio saopštenjem za GameInformer u vezi njegovog odlaska zahvalivši mu se na njegovom radu i poželevši sreću u daljem radu

Direktor razvoja igre Mass Effect Andromeda Kris Vin objavio je da se razilazi sa kompanijom BioWare. Kris Vin je bio viši direktor razvoja BioWare-ove dugoiščekivane RPG igre, a svoj odlazak je potvrdio preko Twitter-a.  Nakon Vinovog saopštenja, i BioWare se oglasio saopštenjem za GameInformer u vezi njegovog odlaska zahvalivši mu se na njegovom radu i poželevši sreću u daljem radu.
Studio je takođe želeo da uveri fanove da se razvoj Mass Effect Andromeda igre kreće punom brzinom u BioWare Montreal, Edmonton i Ostin odeljenjima. Pored rada na Mass Effect franšizi, Vin je imao ulogu i u Gears of War franšizi, radivši kao direktor razvoja kako za Microsoft tako i za Epic Games. Podsetimo, Mass Effect Andromeda će stići sledeće godine za PS4, Xbox One i PC platforme.
Pogledajte novi tizer trejler za Mass Effect: Andromeda (video)
Izvor: IGN

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi