Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Direktor razvoja igre Mass Effect Andromeda napustio BioWare

Games 29.12.2015 18:58 0

Direktor razvoja igre Mass Effect Andromeda Kris Vin objavio je da se razilazi sa kompanijom BioWare. Kris Vin je bio viši direktor razvoja BioWare-ove dugoiščekivane RPG igre, a svoj odlazak je potvrdio preko Twitter-a.  Nakon Vinovog saopštenja, i BioWare se oglasio saopštenjem za GameInformer u vezi njegovog odlaska zahvalivši mu se na njegovom radu i poželevši sreću u daljem radu.

Studio je takođe želeo da uveri fanove da se razvoj Mass Effect Andromeda igre kreće punom brzinom u BioWare Montreal, Edmonton i Ostin odeljenjima. Pored rada na Mass Effect franšizi, Vin je imao ulogu i u Gears of War franšizi, radivši kao direktor razvoja kako za Microsoft tako i za Epic Games. Podsetimo, Mass Effect Andromeda će stići sledeće godine za PS4, Xbox One i PC platforme.

Pogledajte novi tizer trejler za Mass Effect: Andromeda (video)

Izvor: IGN

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.