Detalji o Samsungovim AMOLED i LCD tabletima

ajt GSMArena je došao do novih informacija koje se tiču Samsungovih dolazećih tableta. U pitanju su tri nova tableta, od kojih dva dolaze sa Super AMOLED ekranima.

Sajt GSMArena je došao do novih informacija koje se tiču Samsungovih dolazećih tableta. U pitanju su tri nova tableta, od kojih dva dolaze sa Super AMOLED ekranima. Sva tri tableta dolaze u 3G i Wi-Fi verzijama. Svi imaju WQXGA rezoluciju (2560 x 1600 piksela) ali dolaze sa različitim veličinama ekrana. Prvi model je Samsung T801/T800 “Chagall”, koji će verovatno nositi naziv Galaxy Tab S. Super AMOLED ekran izlistan u dokumentaciji ukazuje na 10.x inča, ali iz ranijih izveštaja znamo da se radi o veličini od 10.5 inča. Drugi model je Samsung T701/T700 or “Klimt”, uređaj sa 8.x-inčnim Super AMOLED ekranom. Raniji navodi govore o veličini od 8.4 inča.Oba ova modela su već bila na AnTuTu benchmarku, sa Exynos 5 čipsetom i četiri Cortex-A15 jezgra (1.9GHz) i četiri Cortex-A7 jezgra (1.3GHz). Tu je i hexa-core Mali-T628 GPU, dok je za multitasking bez problema zadužen dual-channel 933MHz LPDDR3e RAM. Oba tableta imaju 8MP kamere na poleđini i 2MP s prednje strane, kao i čitače otiska prstiju. Na kraju, tu je i Samsung T911/T910 “Warhol”, tablet od 13.3 inča. Warhol je najverovatnije Tab model, ali se za sada malo zna o specifikacijama sem da će verovatno imati LCD panel. Sva tri tableta dolaze uz Android 4.4 KitKat operativni sistem.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi