Destiny dobija mikrotransakcije

Gejmeri će biti u mogućnosti da obavljaju kupovine pomoću Silvera, nove valute unutar igre koja će moći da se kupi koristeći stvaran novac u prodavnicama

Bungie predstavlja mikrotransakcije koje će uvesti u popularnu igru Destiny. Detalji o svemu su postavljeni na Bungie sajtu, i prema njima možemo da vidimo da će gejmeri biti u mogućnosti da obavljaju kupovine pomoću Silvera, nove valute unutar igre koja će moći da se kupi koristeći stvaran novac u prodavnicama (Xbox Live za Xbox i PSN store za PlayStation). Povratak NPC-a Tess Everis će ponuditi gejmerima 18 novih emotesa koji mogu da se kupe Silverom od 13. oktobra. Bungie uverava da je sve opciono i da neće uticati na igru na bilo koji način. Informacije o ceni i opisi za svaku emote će biti dostupni od 13. oktobra. Bungie objašnjava da se nove stavke koriste da se pruži podrška timu za još jednu godinu da šire svet i stvaraju više sadržaja za gejmere.
Pojavio se akcioni trejler za Halo 5: Guardians (video)
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi