Demonoid se vratio

Sajt je bio povučen zbog problema sa hostingom a takođe je rešavao i neke interne probleme, ali osim nekoliko bagova, sada je sve u redu

Nakon gotovo dva meseca pauze, polu-privatni BitTorrent traker Demonoid se vratio online ovih dana. Sajt je bio povučen zbog problema sa hostingom a takođe je rešavao i neke interne probleme, ali osim nekoliko bagova, sada je sve u redu. Ipak, vesti “Demoniod se vratio” su nešto što smo čitali više puta u prošlosti, jer je sajt uspostavio reputaciju sajta koji odlazi i vraća se.
Krajem januara sajt je ponovo bio offline i tako je bilo sve do ovog vikenda jer su ga interni problemi primorali da bude offline nešto duže nego što je to očekivano. Kako je naveo Deimos, osnivač sajta, bilo je neslaganja sa osobom koja je vodila računa o tehničkim aspektima trakera. Nakon što nisu uspeli da postignu sporazum, nije mu preostalo ništa drugo do da preuzme kontrolu nad sajtom ponovo.
“Dao sam sajt u pogrešne ruke kada su problemi i počeli, ali je vreme da ponovo kontrolišem osoblje” poručio je Deimos. TorrentFreak je upitao Deimosa za komentar da bi ih on informisao da je obnovljena i baza sajta.
Ko skida piratske knjige sa interneta?
Izvor: Torrentfreak

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi