Da li su ovo specifikacije Huawei Nexus telefona?

Neimenovani uređaj će zameniti 6-inčni Nexus koji je proizvela Motorola, a neke njegove specifikacije se mogu naći na kineskoj društvenoj mreži Weibo

Izveštaj iz Kine pominje navodne specifikacije sledećeg Nexus telefona, koji bi trebalo da proizvede kompanija Huawei. Neimenovani uređaj će zameniti 6-inčni Nexus koji je proizvela Motorola, a neke njegove specifikacije se mogu naći na kineskoj društvenoj mreži Weibo.
Huawei Nexus telefon bi trebalo da se odlikuje 5,7-inčnim OLED ekranom rezolucije 1440 x 2560 piksela,ali i pored toga što Huawei ima sopstveni Hi-Silicon Kirin čipset, novi Nexus će biti opremljen Snapdragon 810 SoC čipsetom. Ovaj izbor naravno ima veze sa željom Google-a, čiji je zahtev bio i ekran sa QHD rezolucijom. Pored glasina o Nexus telefonu koji sprema Huawei, postoje izveštaji koji tvrde i da se LG vraća u igru za jedan od Nexus uređaja. Ovaj proizvođač je odgovoran za Nexus 4 i Nexus 5 telefone, a koji će biti sledeći uređaj, ostaje da se vidi.
Izvor: Phonearena
Sve informacije vezane za Huawei, možete pogledati na Huawei stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi