CyanogenMod radi na Gello browseru, baziranom na Chromiumu (video)

CyanogenMod već neko vreme radi na novom browseru, koji nosi naziv Gello. Browser je baziran na Google-ovom web browser projektu otvorenog koda

CyanogenMod već neko vreme radi na novom browseru, koji nosi naziv Gello. Browser je baziran na Google-ovom web browser projektu otvorenog koda i donekle je sličan Chrome-u, ali je ipak dovoljno drugačiji. Trenutno nije otkriveno više informacija o ovom projektu, ali tu je kratki video koji daje uvid u interfejs i neke od funkcija koje će dolazeći browser imati.
Gello će imati opciju svajpovanja za prelaženje napred i nazad kroz browser, noćni i imersivni mod, poboljšani menadžer za preuzimanje fajlova, mod za čitanje offline i individualna podešavanja sajtova kako bi se pristupalo funkcijama poput kamere, mikrofona i drugog. Tu je i funkcija blokiranja reklama. Za sada nije dostupno više informacija o CyanogenMod Gello projektu.

Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi