Crytek prodao Homefront: The Revolution

The Homefront intelektualna svojina je sada u vlasništu Koch Media, a to uključuje i igru Homefront: The Revolution, čiji je razvoj prebačen u novoformirani Dambuster studio.

The Homefront intelektualna svojina je sada u vlasništu Koch Media, a to uključuje i predstojeću igru Homefront: The Revolution, čiji je razvoj prebačen u novoformirani Dambuster studio. Igra će biti objavljena od strane Deep Silver-a a direktor će biti niko drugi do bivši direktor igre Homefront: The Revolution Hasit Zala, koji je očigledno napustio Crytek kako bi nastavio rad na ovom projektu. Bivši šef britanskog odeljenja Cryteka je sada direktor u Dambusteru, trećeg razvojnog studija u okviru Koch Media grupe. Takođe, i osoblje Crytek britanskog studija će se pridružiti Dambusteru i nastaviti rad na Homefront: The Revolution. Što se tiče budućnosti Cryteka, direktor ove kompanije je najavio da će strateški dogovor sa Koch Media omogućiti njegovoj kompaniji da nastavi rad na njihovom ambicioznom cilju da postane online izdavač fokusiranjem na Warface, Arena of Fate i Hunt.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi