Cortana pokazuje Siri kako se to radi (video)

Lumia 635 i Cortana su zvezde Microsoftove najnovije reklame. U reklami Microsoft testira svoju Cortanu i pokazuje koliko je ona bolja od Apple Siri servisa.

Lumia 635 i Cortana su zvezde Microsoftove najnovije reklame. Windows Phone 8.1 trenutno pristiže na Lumia uređaje širom sveta, a u ovaj operativni sistem je integrisan Cortana viretuelni asistent. Lumia 635, s druge strane, košta oko 100 dolara (u SAD), ali to nije sprečilo Microsoft da ovaj budžetski telefon stavi na test pored iPhone 5s modela kompanije apple. Naravno, kako bi testirao svoju Cortanu i pokazao koliko je ona bolja od Apple Siri servisa. U samoj reklami videćete kako se Cortana snalazi u nekim situacijama u kojima Siri korisniku ne može da pomogne, a na kraju videa čak je i Siri impresionirana onim što Cortana ume. Ovaj kratak video je svakako kreiran s namerom da istakne neke od Cortaninih najkorisnijih funkcija.

Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi