Corsair predstavio novi Dominator Platinum Orange Edition RAM

Memorija je posebno dizajnirana i uparena sa Gigabyte GA-X99-SOC Champion matičnom pločom. U pitanju je DDR4 RAM, sa testiranom latencijom od 16-18-18-40

Corsair Dominator serija memorije svakako nije novina, ali kompanija svaki put uspeva da sa nekim novim modelom pomeri granice i bude konkurentna – bilo dizajnom ili performansama.
Ovaj put, Corsair donosi Dominator Platinum Orange Edition RAM, sa ispoliranom metalnom završnicom i jedinstvenim dizajnom boja. Memorija je posebno dizajnirana i uparena sa Gigabyte GA-X99-SOC Champion matičnom pločom. U pitanju je DDR4 RAM, sa testiranom latencijom od 16-18-18-40.
Prema informacijama sa Corsair sajta, ova memorija može da dostigne i do 3400MHz na ambijentalnim, sobnim temperaturama. Corsair Dominator Platinum Orange Edition RAM dolazi u 4x4GB kitovima, a prodavaće se po ceni od oko 1000 dolara u limitiranim količinama.
DOM_DDR4_ORANGE_04.jpgIzvor: TweakTown

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi