Cooler Master predstavlja Maker seriju premijum proizvoda

Cooler Master je objavio novu seriju Maker proizvoda, čiji prvi talas čine MasterCase Maker 5 kućište, MasterAir Maker 8 vazdušni kuler i MasterWatt Maker 1200 digitalno napajanje

Cooler Master je objavio novu seriju Maker proizvoda, čiji prvi talas čine MasterCase Maker 5 kućište, MasterAir Maker 8 vazdušni kuler i MasterWatt Maker 1200 digitalno napajanje.MasterCase Maker 5 dolazi sa novom tehnologijom kućišta, uz jedinstveni FreeForm Modular System. FreeForm Modular System omogućava slobodu menjanja i prilagođavanja forme kućišta i funkcionalnosti preko velikog broja unutrašnjih i spoljašnjih izmena. Kućište odlikuju četiri USB porta (uključujući jedan Type C port), LED kontrolni tasteri i nadograđeni I/OP panel.MasterAir Maker 8 je vazdušni hladnjak, prvi na svetu koji koristi ekskluzivnu 3D Vapor Chamber (3DVC) tehnologiju. 3D Vapor Chamber spaja horizontalnu bazu sa toplotnim cevima, što poboljšava hlađenje za 19% u poređenju sa konvencionalnim bakarnim hladnjacima.
cm2_6.jpgMasterWatt Maker 1200 je digitalno napajanje, u potpunosti izrađeno od aluminijuma, ima Titanium 94% efikasnost i opremljeno je Cooler Master Connect softverom za Windows, iOS i Android. Silencio FP 135mm sprečava vibraciju ventilatora, buku a potrošnju energije smanjuje na minimum.
cm3_3.jpgMasterCase Maker 5, MasterAir Maker 8 i MasterWatt Maker 1200 proizvodi će biti dostupni od maja/juna 23016. godine, po cenama od 200 evra za MasterCase Maker 5, 130 evra za MasterAir Maker 8 i 400 evra za MasterWatt Maker 1200.Izvor: Cooler MasterSve informacije u vezi sa kompanijom Cooler Master, možete pogledati na Cooler Master stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi