Consumer Reports ostao prvi svom stavu za test baterije MacBook Pro laptopa

Pre oko nedelju dana ekipa sajta Consumer Reports uradila je ono što do sada nikada nije, jer nakon testa Apple MacBook Pro 2016 laptopa nisu preporučili uređaj za kupovinu

Pre oko nedelju dana ekipa sajta Consumer Reports uradila je ono što do sada nikada nije, jer nakon testa Apple MacBook Pro 2016 laptopa nisu preporučili uređaj za kupovinu. Mnogi su bili šokirani uključujući i sam Apple koji je potom poručio da želi da radi sa sajtom Consumer Reports kako bi razumeo razlike koje imaju u njihovim testovima baterije. Međutim, izgleda da će Consumer Reports ostati pri svojim stavovima.
9to5mac navodi da su stupili u kontakt sa ovom organizacijom koja je, izgleda, prilično sigurna u svoj izveštaj koji neće biti promenjen. 9to5mac podseća da je u nekim testovima pokazano da baterija ne traje toliko koliko Apple poručuje. “U ovom slučaju ne verujemo u ponovne testove iz nekoliko razloga,” poručila je Marija Rerecič, direktor elektronike u Consumer Reports. Za sada ostaje nejasno zašto trajanje baterije toliko varira kod novih MacBook Pro laptopova.
Apple želi da Consumers Reports promeni mišljenje u vezi MacBook Pro laptopa
Izvor: 9to5mac
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi